петък, юли 20, 2007

Време за смях


Драги посетители, тази вечер смятах да ви говоря за „предприемачеството” на апостол-пастор-кафеджия-виртуален-предприемач Бакалов. Но не мога. Аз винаги се опитвам да бъда сериозен, когато говоря пред вас. Тази вечер не мога. Опитвам се да разгледам предмета на тазвечерната лекция сериозно, но просто няма как да стане. Погледна ли го, и се затрисам от смях.

Затова ще ме извините, тази вечер няма да ви говоря. Ще оставя Апостола да говори сам за себе си. Г-жа Белла Облакова ми помогна като ми изпрати епохалните слова на Апостола относно неговото предприемачество. Аз само ще подчертая важните моменти. Вие само се настанете удобно, за да не паднете да се ударите лошо.

Давам думата на апостол Георги Бакалов:


Соломонова Бизнес Мрежа (СБМ) обединява хората, занимаващи се с бизнес, от Мрежа „Жетвен Пробив” - апостолско семейство от църкви, служения и отделни личности, посветени на разширяването на Божието царство на земята.


За да разберем идеята, залегнала в СБМ, трябва първо да разберем основополагащите принципи на нашето семейство от служения: лидерство, видение, завет, посвещение, обща ценностна система и целите на Царството.


Лидерството на апостол Георги Бакалов е изиграло решаваща роля за раждането на това дело. Лидерството обаче не спира дотук, то просто започва с един пионер и неговото видение. Божията цел е да умножава лидерство по земята. Ние искаме същото нещо. СБМ е бизнес инкубатор не само за големи проекти и успешни бизнес сделки, но също за оформянето и активирането на апостоли и пророци на маркетплейса.


СБМ има за цел да обедини собственици на бизнеси, специалисти и други авторитетни фигури на маркетплейса за напредъка на Божието царство чрез споделянето на ресурси, експертно мнение и опит.


Нарекли сме мрежата на името на цар Соломон, чието изкупително наследство свидетелства за човек, поискал мъдрост от Бога, в резултат на което е отключил безпрецедентна мъдрост и богатства. Бог копнее да просперира нашите бизнеси, за да може самите ние да бъдем благословени и на свой ред да станем благословение за човечеството. СБМ е тук, за да предаде мъдрост и помазание за пробив на маркетплейса чрез служението на апостолите и пророците.

Не знам какво да кажа. На едно място Апостола ни съветва да му се смеем. И настина, той ни дава толкова много поводи. Но този тук е направо уникален. Мисля, че е време за нас да изпълним тази стратегически важна заръка, и наистина да се смеем.

7 коментара:

Анонимен каза...

сега вече разбираме защо ГБ е обединяващ апостол. Той е апостол на толкова много неща- маркетплейса, маркетспейса, маркетфейса, плейсмаркета, плейстейшъна, спейсплейса, че за да може да се обединят всички тези апостолства се е наложило да стане обединяващ апостол

Анонимен каза...

Не мога да не одобря това, че се изявяват истините, които прозират изпод целия този иначе сарказъм относно набедения "апостол" в този блог. Дано тези, които имат най-много нужда от тях да ги видят и да имат полза от тях, ако и да им горчи в началото.

И понеже явно са се навъдили голямо количество "апостоли" е възможно следната дискусия да представлява интерес за някои:
http://edinni.com/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?633.post"

Анонимен каза...

Стижи, стрижи "Апостоле".Овце много. До кожааааа!!!!

Анонимен каза...

Я-ааакооооо !!!!!

Анонимен каза...

А приказката за зелника не знаете ли бе?
Какво ви е виновен човечецът? Сетил се, видял празната ниша и ... добре го измислил.
Поне в това сме "единодушни"
Що вие не се сетихте овреме, а сега му завиждате и го плюете.
А призива на БГ Партийното събрание(парламентот) не сте ли чели?
Оно си требе обединение ли, съединение както си требе и апостолчетата - последна генерация да бъдат обединявани - ето ти пръкна се и позицийката - обединяващ!
Пречи ли на някого, та само се заяждете и лаете по "братята" и "срещу божийте помазаници"?
Що вие не земете да направите нещо съществено за "разширяване на царството" човешко на земята, а само со чешете езиците?
Срамота!
Поне едно "наздраве" да се беше сетил някой да каже, ама то и масата празна!
Митето и Ураган да не са по морето?

Анонимен каза...

Вие май сте хора без работа, а?
Сигурно сте младежкия клуб на срещащите се навсякъде в БГ сърдити старчета, дето все някой им е виновен, и все най-добре знаят!
Устите ви говорят много-това е очевидно, що се не поскриете докато и живота ви би могъл да говори и то- за добри неща?!
Или това е само за баламите, дето са решили не да си чешат езиците,а наистина да живеят според Божието слово, каквото и да им струва това?!Дори и да бъдат оплювани от поплювковци като вас?

sveteca777 каза...

za6to biznesmenite ot prelom ne vzimat samo viarva6ti na rabota a predpo4itat da rabotiat s neviarva6ti ?