понеделник, юли 16, 2007

Десантный наш апостол боевой




„Най-усъвършенстваната стратегия за евангелизиране на град, която имаме... Нахлувате в периметъра на Сатана. Нанасяте въздушна атака на конкретна и стратегическа застъпническа молитва чрез стотици хиляди молитвени домове (молитвени клетки), с цел да отслабите контрола на Сатана върху неспасените, осигурявайки благоприятно отношение към благовестието. В същото време започвате да основавате зародишни църкви („маяци”) в очакване на изобилна жетва. Атакувате и унищожавате периметъра на Сатана. Започвате фронталната атака. Стартирате духовното завземане на града, атакувайки, връзвайки и поразявайки духовните власти владеещи над региона.” (Питър Вагнер, „Разчупване на крепостите във вашия град”, 1993 г.)

Въздушна атака! Фииииююююююююййй...бухссхсхсхсхс.... Противовъздушната отбрана... бум-бум-бум-та-та-та-та-та... войници реформатори, напред, ура, на нож!... На нооооооооооож!... Апостол Вагнер, осъществихме пробив на левия фланг и прелом в центъра.... Апостол Вагнер, врагът настъпва по десния фланг покрай .... фийют-фийют-фийют ... морето... Спрете настъплението в центъра... артилерията да пренесе огъня на десния фланг... корабите, къде са кораби.... буууухххххххааауууууу.... нямаме радиовръзка с тях, сър.... аааиииииуууууу...бууууууум... установете радиовръзка, корабите да прикриват десния фланг.... Сър, на левия фланг има демонско картечно гнездо.... Ударете го с пет „Отче наш” и три на езици... Трета танкова евангелизационна бригада, да тръгне към десния фланг.... Сър, левият фланг.....бам-бам-бам-бам-бам... хвалението разширява пробива на левия фланг, сър.....тжв-тжв-тжв-тжв-бвуоувс.... резервите на левия фланг да влязат в пробива... три изтребителни ескадрили да ударят по легализирането на проституцията......думмммммм.... дайте две молитвени клетки в центъра....

Две неща ми идват наум, драги пиячи. Първото е, че за детинщината няма горна възраст. И баш-апостол да си, пак не си имунизиран против нея. Второто е, помнете ми кръчмарската дума, че краят на „апостолската реформация” ще дойде когато апостол Вагнер открие за съществуването на Age of Empires и Counter-strike. Не виждам как сюприйм командър Вагнер ще устои на изкушението. Такива възможности има там да нанася въздушни атаки, да нахлува в периметри, да настъпва с танкове и да унищожава картечни гнезда, че като нищо ще забрави старата играчка и ще се влюби в новата. Тогава с другите апостоли ще си метнат един Counterstrike в мрежа и така ще ни спестят необходимостта да поддържаме Кръчмето.

Но засега апостол Вагнер си държи на старата забавачка. Апостол Вагнер има много родове войски, но главните за неговата стратегия са специалните части, парашутистите. Апостол Бакалов е парашутист, затова за нас е важно да научим повече за функциите и тактиката на Вагнеровите специални части.

Вагнеровите специални части не са като обикновените специални части, а са специални специални части. Обикновените специални части ги спускат с парашути в периметъра на врага. Апостолските парашутисти ги спускат там, където други християнски войници вече са очертали християнски периметър – за предпочитане някоя голяма и финансово добре подплатена църква, но и по-малка става, стига хората в нея да са наивни и доверчиви.

Първата задача на спуснатите парашутисти е да организират другите войници в периметъра около собствената си личност – всички да са лично предани на парашутиста и всички да му се възхищават каква бляскава униформа има и какви учени думи използва. Битката с врага не е толкова важна за парашутистите; апостол Вагнер сам казва, че първостепенната задача е кой ще командва в църквата, кой ще държи властта. Затова и парашутистите му никога не се занимават с простите задачи на простите войници – простите войници отговарят за прости задачи, парашутистите се заемат с командването.

Втората задача на парашутистите е да обявят, че всички наши войници, които не са организирани около парашутиста, са войници на врага, докато не дойдат под командването на парашутиста. Така периметърът на парашутиста става истински периметър, с врагове отпред и отзад, и в крайна сметка преминава в кръгова отбрана.

За сметка на това парашутистите никога не се бият лично с врага. Те са много красноречиви в описването на това какво ще му направят на врага като го срещнат, но когато някой враг все пак им обърне внимание, преминават към тактически похват „зайци във висока трева”: Скриват се от публичното внимание и насърчават всички други да се бият с врага. „Ние, общността на евангелските вярващи...”

Докато другите се бият с врага, парашутистите събират войнишките раници. С тях трябва да се построи команден център, от който парашутистите да посочват стратегически с ръце на север, юг, запад, изток и всяка комбинация от тези четирите.

Когато се окаже, че врагът е по-силен отколкото парашутистите са предполагали, и започне да нахлува в организирания от тях периметър, идват въртолетните части на апостол Вагнер и вземат парашутистите обратно в базата им. Въртолетите са достатъчно големи за да поберат и войнишките раници: и апостол Вагнер има да строи команден център.

На бойното поле войниците са оставени на милостта на врага. В своята луксозна база парашутистите пишат спомени за битките, в които посочват истинския виновник за поражението: Врага. Ако не беше той, те нямаше да загубят нито една битка.

Апостол Вагнер подготвя бъдещата парашутна офанзива. Има толкова много народи да се завладяват, и толкова много войнишки раници да се спасяват.

Фиииииууууууююююююю....бушшшчшшшчшшчшш!

6 коментара:

Анонимен каза...

Точно така стават тези работи за съжаление. Който има уши да слуша, нека слуша.

Анонимен каза...

Нали трябва да сме "като децата", за да имаме шанс за влизане в Б.царство?
За съжаление не се взима впредвид изискването за "мъдри като змията и незлобливи като гълъба", което в комбинация с горното дава зрелостта!
Че има враг - има, само дето не се знае начия страна воюват "специалните части" и с кого, защото голямо самоизтребване пада!

Анонимен каза...

Мдааа. Дето един човек беше написал в коментар за Бакалов,"битките бяха за наша сметка, а победите останаха само във въображението ти." При Бакалов поведението му освен,че детинско има и мегаломански аспект. Все той да е на гребена на вълната, да води нацията, да во\ва, да раздава декрети, устави, правила. Да бъде "стожер" и пр. А то какво викаш 100именов? Един парашутист! Много добре и точно си описал ситуацията

Анонимен каза...

Пиячи от всички кръчмета,
обединете се!
И нека се противопоставим
на бозаджийниците,
които претендират,
че техните заведения
били по-добри от нашите!

Анонимен каза...

що за отрепки сте вие, бе, анонимни автори, анонимни коментатори...глупости на търкалета...
И какво?!
Видяхте един човек решен да не бъде мижитурка като вас и да даде възможност и на други да не бъдат мижитурки-КАТО ВАС, и естествено-плюенето нека започне!
Самоизтребването е ваше дело, не съм видяла апостол Георги да прави оплюващи блогове срещу този или онзи. Ама и за какво самоизтребване говорим- вие не сте вярващи, нямате нищо общо с Бог, колкото и да си напъвате религиозните речници...
Г-н 1000000-именов, произведенията ви не струват! Нито тези, нито онези там за разните любовни-отровни и пр. И що за перверзен тип ще направи секс-пародийна драма от "Ромео и Жулиета"?!
Май за това сте анонимен, щото самият вие сте една ГОЛЯМА пародия!

Анонимен каза...

евреи 12:15
И внимавайте, да не би някой да не достигне до Божията благодат ;да не би да поникне някой ГОРЧИВ КОРЕН,та да ви смущава,и множеството да се зарази от него

Това е моя коментар и питам дали лично познавате тези хора за които пишете или няма с какво да си губите времето а навън неспасени хора умират всеки ден без никой да им е споделил евангелието гледайки че в църквата хората се плюят едни други пълни не любов а с завист и огорчение какъв пример за любовта на Христос е това плюене и подигравки срещу хора които са гонени заради вярата си в Христос през 90-те години ти приятелю къде беше като затваряха залите. И свидетелсво ще кажа че БОГ ме ицели от наркотиците точно в църквата на апостол Георги Бакалов срещу който се плюе гнусно в този саит вземах наркотици предимно хероин от1990 през 2000 -та година преживях новорождението си благодарение на господ Исус Христос вече 7 години не сум пипнал нито наркотици нито алкохол нито ще се отвърна от БОГА защото Той единствен показа любовта си към мен като даде своя син да не погине нито един затова и аз Го обичам та същия БОГ ме свърза с тези хора и познавам лично апостол Георги и не виждам нищо лошо в него нито в Питър Вагнер