сряда, април 25, 2012

Кукането на една кукувица в България


Посвещавам тази статия на всички  Преломаджии
(“апостолски синове и дъщери”) с промити мозъци,  манипулирани  и използвани  по най-безскрупулен начин от лъжеапостол Георги Бакалов за личните му цели и облаги!

„И ще познаете истината и истината ще ви направи свободни.”
(Йоан 8:32)

Кукането на една кукувица в България
     от Максим Максимов



„Кукувица - врачка” -  това  беше текстът под тази яка картинка.
Въх мари майка,  амчи то врачките и гледачките в България – ряпа да ядат пред „пророчествата” на наш „апостол” Баклавити  Гошко!!!


Кукувица кука
на зелена бука,
кука и нарича
кой какво обича:

На момите - цвете
и китка в ръцете.
На момци щастливи -
булки работливи.
На булки честити -
деца на гърдите.
На стопани - здраве
и ръце корави.
На старците - внуци
по цели билюци!

Елин Пелин

След  като изгледах два пъти  Форум на лидерите на АРЦ „С визия за 2020″   се сетих за това стихотворение на Елин Пелин „ Кукувица кука”.

Абе тоя Елин Пелин да не е писал това стихотворение под „пророческо помазание” за култа „New Apostolic Reformation” на „апостол” Peter Wagner  и  по-конкретно за наш „апостол” Баклавити Гошко !?
Мине се не мине време и някоя кукувица с „визия” и „ реформаторска мисия” дойде и закука в България!

Сещам се за една такава кукувица, която долетя от странство  в България през  1989 г. , образува собствена партия, та дори в парламента успя да влезе.
Интересното е,  как успя да влезе в парламента!

Кукувицата редовно се появяваше в медиите ухилена , пускаше ефектни фрази като: ” Не ме гледай умно, българино!” и се превъзнасяше до небето.
Кукувицата се обяви за най-големият патриот в нацията,  за най-мъдрият политик,  най-опитният стратег и обеща, че ще оправи България, но трябвало първо да и повярват и да и дадът шанс да го направи.

Кукувицата- грандоман  не пропускаше да се похвали  с  „контактите” си  с  „ключови личности” от  международна величина.
Как на един обяд (вечеря) се „запознала” с този банкер, а пък на  друго събитие (парти)  я „запознали” с  онзи политик. Всички трябваше да знаят, че кукувицата има „стратегически контакти” по цял свят с  „ключови личности”  от света на бизнеса, политиката, културата.  И само да „щракне с пръсти” и  всички тези „контакти” започват да работят в нейна полза.

Кукувицата успя да оплюе всичките си конкуренти - настоящи и бъдещи и да ги изкара, че нищо не струват,   нищо не знаят и за нищо не  стават и въоще не трябва да се слушат .
А, само тя, кукувицата -  знаела, можела и ставала!
Кукувицата  „визионер-реформатор” имаше болните амбиции да управлява България и дори беше решила да става президент на България.
Добре, че не стана!
Защото, ако беше станала, тогава Европа, която и без това ни гледаше под лупа, щеше да ни отпише окончателно и да ни вкара в групата на безнадеждно побърканите кукувци.

Кукувицата „визионер-реформатор” кука известно време, но след като нищо не успя да покаже на дело, за всички стана ясно, че това е поредната лъжлива и крадлива кукувица.  След което първо спонсорите я изоставиха, после партията и се разпадна, докато най-накрая кукувицата остана сама да си кука и така до ден днешен.  От време на време можете да я видите и чуете в някое предаване как „мъдро и пророчески” кука за настоящето и бъдещето на България.
Предполагам, че вече се сетихте за тази кукувица с галеното име - Жоржи.

От години в България кука неуморно една друга кукувица - „реформатор” и  „апостол” от култа „New Apostolic Reformation” на “апостол” Peter Wagner.
И тази кукувица се пише  за голям патриот и националист, нищо че живее в САЩ  и ползва всичките предимства и облаги на USA.
И тази кукувица се превъзнася до небето като се е обявила и се смята за апостол.
И тази кукувица се появява в  медиите ( „християнски” телевизии), че дори има няколко сайта -  всички трябва да я знаят, че е  „велика” кукувица.

И тази кукувица се е обявила за „визионер-реформатор” с мисия да „оправи”  България.
И тази кукувица си е спретнала “апостолска-реформирана” партия с ръководство (от мазни и сервилни профани), което тя сама е избрала и дирижира.
И тази кукувица не пропуска възможност, да не се похвали  с „ключовите си контакти”  с разни  „глобални ключови личности” от света на бизнеса, политиката и църквата.

И тази кукувица не пропуска случай да оплюе конкурентите си и да се изкара най-знаещата, най-способната,  най-честната, най-мъдрата, най-зрялата в сравнение с тях, нищо че образованието и се свежда до тригодишен медицински колеж и едногодишно елементарно обучение в библейско училище, а опитът и е направо смешен.
И тази кукувица - „реформатор” има болни амбиции за власт и влияние в България, че дори и в Европа.
И тази кукувица е безскрупулно крадлива и лъжлива като първата.
И тази кукувица се опитва да манипулира и заблуди, колкото се може повече отчаяни българи, за да ги използва след това за собствените си цели и облаги.


Ще си позволя да ви дам един съвет –
не вярвайте на такива  кукувици  с „визия” и „реформаторска мисия”, колкото и сладко да ви кукат,  а на изпитани  птици, които познавате добре и са се доказали през годините!

7 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте! Къде мога да пратя коментар относно Реформацията и Бакалов? Ако желаете може да го публикувате. Поздрави от масите :)

Анонимен каза...

Стихотворението на Елин Пелин може да се продължи така: ..... на Бакалов каса,за да хване нова маса.

Анонимен каза...

С изненада разбирам, че това недоразумение ню апостолик реформейшън още съществува!

Анонимен каза...

Благодарение на Страхил Иванов (http://otrudeni.blog.bg/profile.php) стана публично достояние още едно "пророчество" на лъжеапостол Георги Бакалов.

От това "пророчество" се виждат ясно методите и начините, чрез които лъжеапостол Георги Бакалов извършва "апостолски трансфер" на паричките на всички наивници, които му се доверят!!!

http://otrudeni.blog.bg/drugi/2012/11/02/okultno-apostolstvo.1016330

"Преди петнадесетина години, докато бях пастир на едно малко събрание край София, получих писмо от една скандална „църква”. Там с надути, помпозни думи ме уведомяваха,че Бог дал откровение на някакъв си ”апостол”, за триста „гедеонови даващи”, които ще дадат по 500 долара, за да може тази „църква” да си купи сградата, която е капарирала. И което е най-важното, аз можех да стана един от тези триста „избрани”.

Понеже финансовото ми състояние не беше розово, даже направо си беше плачевно, зачаках да получа „откровение”, откъде да взема тези $500 !:)

След няколко седмици получих друго писмо, че „бог” дал друго откровение и е може „гедеоновите даващи” да не са триста, а повече и че парите може да не са $500,
а по-малко!?!?
Това което ме впечатли беше изречението ”... но въпреки проблемите и трудностите, ние не сме си изгубили нито съня, нито спокойствието...”! Олекна ми! Бях се притеснил за тях!

Черешката на тортата от „откровения” получих след още няколко седмици, когато в ново писмо ме уведомяваха, че „бог” ми дава последен шанс да получа невероятно благословение и това не е всичко!

Според новото „откровение” , „бог” е наредил, „плаки” с имената на дарителите да бъдат закачени на източната стена на „храма”, за да му напомнят за добрите ни дела?!? Явно този бог има проблеми с паметта!

Тази игра на ”откровения” вече започна силно да напомня на една тъпа ТВ игра, която направи думата „скакаУец” толкова популярна! Реших, че е крайно време,да прекратя всякакви отношения с тази „църква”и нейния лъжеапостол.
Но както, казва Джъстин Питърс, ”И да не сте се сблъсквали с тези ереси досега, въпрос на време е кога ще се сблъскате”.

Малкото кресливо църкве се превърна в малка креслива деноминацийка.
Лъжеапостолът стана обедняващ апостол, появяваха се и изчезваха някакви пастори-еднодневки...
Последните няколко години продъниха интернет пространството с такива „подвизи”, че натрапчиво взеха да приличат на македонски историци!
Приписват си заслуги каквито нямат, присвояват история каквато нямат, обявяват се за наследници на великите реформатори, но отричащи учението им... защото са си само ДЕФОРМАТОРИ!

Неистовата омраза с която отричат ВСИЧКИ преди тях и откровено сектантското им поведение, ме накараха да си направя аналогия със сектата ”Войни на Христа”, чийто лидер ми беше приятел преди да създаде сектата!"

Внимавайте с тази лъжлива и крадлива кукувица, за де не бъдете ловко измамени и безскрупулно ограбени!

Максим Максимов

Анонимен каза...

Лъжливата и крадлива кукувица - Георги Бакалов е тотално разобличен от бивши членове и симпатизанти на ХЦ"Прелом"!

"ОТВОРЕНО ПИСМО относно дейността и служението на апостол Георги Бакалов"

http://2or3eyewitnesses.blogspot.com/2012_12_01_archive.html


Максим Максимов

Анонимен каза...

Critics say the murky episode is further evidence of paphos car
hire's unwillingness to displease and" embarrassing subservience" to Moscow. At this time there is now an independent nation in the Mediterranean Sea and is therefore, a very nice spot for a swim.

Visit my web page :: www.gallery5.net

Анонимен каза...

farmacia on line is also a little thinner than its predecessor.
A further review of the literature and of F. Yes, this is due to achievements, which you can use the cursor much like you'd expect, tapping a pin brings up the name of the result; a second tap calls up a separate screen.

my web site :: more about the author