неделя, септември 23, 2007

Чаша вода


Чаша вода

В земята на живите,
в Духа на избраните,
в жътва на нивите
и с мъдрост от раните!

Посред Късния Дъжд,
с възклицания нови,
към Един Вездесъщ,
със награди готови!

Към Твойте прегръдки,
във Царство Небесно...
След тези глътки,
не е ли по-лесно?

23. 09. 2007 г.
Прага

6 коментара:

Анонимен каза...

искам дамо да кажа на хората, които не харесават Ураган-не му доставяйте удоволствието да му оставяте коментари, било то негативни, да се маха или каквото и да билоо. Вижда се че човека си има проблем и ние само увеличаваме чувството му за значимост по този начин. Мълчанието ни е това, което ще го пораази най-много. фактът че не четем стихотворенията му. Аз лично не си губя времето да ги чета, но съм коментирал относно окупацията му на блога.Бойкот и никакви коментари. Кръчмето отдавна загуби смисъла си. нека не доставяме удоволствие на нахалника.Кръчмаря дезертира, аз не влизам така както влизах преди. Нека този блог потъне в анонимност и да не му правим повече трафик. Влязох само да ви кажа това.чао

Анонимен каза...

Съвсем ясно е, че ако някой иска да го чете той ще го потърси в неговите блогове - ураганнн от 1 до 101. Там обаче не забелязвам движение. По-добре да му пускаме тоалетна поезия, за да се поддържа интереса към блога - хората да влизат да четат бисерите на тоалетната поезия в коментарите. Кръчмарят трябва да се върне. Не може такива безотговорини неща.

Анонимен каза...

Всред кучета бесни
И хора нечестни
в пътеки нелесни
пътуваме с песни

Да пишем "поезия"
почти е професия
като импресия
създадена в Чехия

Събарям от Прага
всяка преграда
серем като слонове
стихове с тонове

Анонимен каза...

А ве анонимен, ти уж призоваваш хората ,които не харесват произведенията на УРАГАНННН ,да не пишат коментари,но така като гледам нимоиш да мълчиш,първи си се изтепосал пак.Че какъв пример даваш тогава на хората,които призоваваш към мълчание?Вчера ти чухме призива,днеска пак ли?Кат не ти аресва право казваш - не чети и не коментирай!Ти като можеш напиши по-хубави стихове,може човекът пише, тебе кво ти е,ко май стиховете му те боцкат нейде та нимоиш на стоиш мирен!

Анонимен каза...

Ot Anoniimen1
Анонимен2, точно така. Ураган няма посещаемост и използва този блог, който БЕШЕ популярен. Аз не мисля,ч е можем да накараме кръчмаря да пише. явно е зает човека, а може да няма какво да каже и да предпочита да си мълчи за разлика от Ураган. най-добре е обаче пълно пренебрежение и аз лично ще се свържа с Кръчмаря да му кажа да премести блога за да не се бърка със спамъра Ураган.

URAGANNNN каза...

Сега, за всички мърморковци, които си мислят че светът се върти около техните мнения:)

Оплаквайте се на Стоименов, да ме санкционира-той е шефът тука:) вие сте читатели, посетители, мен ме е поканил човекът да пускам творби:) Митето Тодорофф, не ме гони, така че, стига сте вили като прескрипани чакали на гръцката граница!

Моите блогове които все споменавате съм ги направил заради вашето мърморене, няма нужда да са популярни, поне не сред такива личности като вас де:)

В Кръчмето ще продължавам да пускам най-новото, ако Стоименов не се намеси с голямата сопа:)

Чудя се що за хора сте...........
но ще си запазя изводите:))))

И мерси за стихчето-този път е по-успешно:)

а относно тоновете стихове-вземай пример:))))) аз съм жив и пиша:))))