събота, ноември 03, 2007

Характеристика

Питали Радио „Небесян”:

Как ще характеризирате служението на Г. Бакалов досега?

След кратък размисъл Радиото отговорило:

До 2006 г. – като Лъжливото Овчарче, оттогава насам – като Лъжливото Пъдарче.

????

До 2006 г. Г.Б. лъжеше хората, че е добър овчар (пастир). След това, той почна да лъже, че ще изпъди ченгетата от църквата, че дори и от държавата.

7 коментара:

Mitko Todor-off каза...

Лъже-пъденето на ченгета от църквата започна тук (вижте края на постинга от 27 Ноември, 2006). Показното пъдене на ченгета и мутри от цялата държава се развихри тук (10/09/07; 04/08/07)

Анонимен каза...

Не съм го чувал да казва, че бил добър "овчар", виж "пастор" - да. Ама то няма нищо обещо между "овчар" и "пастор".
Те май затова предпочитат "пастор", да не би да се доближат иначе до истината и да трябва да служат на Бога?

Анонимен каза...

Абе авторите, вие сте луди!!!

Mitko Todor-off каза...

Иво, благодаря за диагнозата. Мога ли да знам защо мислиш така?

Stoil Stoilov каза...

Лесно е да се критикува. Трудне е да се направи нещо градовно. Кавото и да правим весе ще има някой недоволен. Ние ще дадем най- доброто от себе си за променим тази страна за по-добро.Вие правете каквото искате.

Стоил Стоилов -приятел и съмишленик на Георго Бакалов

Mitko Todor-off каза...

Г-н Стоилов,
Благодаря за коментара. Ако си наистина приятел и съмишленик на Г. Бакалов, то те съветвам да разпознаеш сезоните и да отделиш време да учиш правопис. Че като ти гледам коментара...с толкова много грешки...язък за огнените проповеди на АПНОК Г.Бакалов срещу посредствеността на християните :-)

Още, прочети си в Неемия 5 гл. как може хем да градиш, хем да критикуваш. Или, да го кажа направо, че изобличаването ( = критикуване /показване на порочни практики или грехове с цел покаяние) е много полезно, сиреч градивно дело.

Вие правите най-доброто от себе си. Историята познава много хора, които са дали най-доброто от себе си да променят страната си за по-добро - Хитлер и Сталин, например.

Ние се надяваме посредством този сатиричен блог да допринесем вашето най-добро да стане още по-добро.

sveteca777 каза...

stoile stoile ti li 6te dade6 nai dobroto ti si istinski licemer i lakei koito be6e postaven da donasia na bakalov vsi4ko koeto stava6e v curkvata i vupreki 4e mu lije6e dupeto pak te smeni bakalov za6toto ne be6e dovolen ot tebe i sega sisis su6tiat ni6to ne stava ot tebe osven da luska6 obuvkite na liderite si i da klukarstva6 i razprostraniava6 luji.